Antalet startplatser till Night Snow Run 15 februari 2020 är begränsade. Du kan göra ändringar i anmälan gällande namn och klass fram till den 14 februari genom att skriva ett mail till oss info@nightsnowrun.se. Ändringsavgift tillkommer med 100 kr för såväl byte av namn som klass. Observera att vi inte har någon kölista så det är först till kvarn som gäller. 

OBS! Årets nyhet är att tävlingen numera är individuell! Varmt välkomna till Vemdalen!

Anmälan är definitiv och är ej återbetalningsbar. För att få tillbaka hela anmälningsavgiften vid sjukdom/graviditet rekommenderar vi därför Folksams motionsloppsförsäkring. Folksams motionsloppsförsäkring är anpassad för dig som motionsidrottar. Med den får du anmälningsavgiften tillbaka om du missar lopp eller tävlingar på grund av skada eller sjukdom. Dessutom ingår en olycksfallsförsäkring. Väljer du Motionsloppsförsäkring Stor är du försäkrad även när du tränar inför dina lopp.

VAD INGÅR I ANMÄLNINGSAVGIFTEN?

  • Vätskestation längs banan.

  • Elektronisk tidtagning.

  • Funktionell Night Snow Run-multiscarf till alla deltagare.

  • Vikbar kåsa.

  • En del av anmälningsavgiften går till upprustning av lederna för att vi ska kunna ha en långsiktigt hållbar utveckling av arrangemanget.

ANMÄLNINGSAVGIFTER

Night Snow Run 6K 500 kr fram t.o.m. 30 september, 595 kr  1 oktober -  t.o.m. 31 december, 695 kr från 1 januari - 15 februari.