Stiftelsen Make a difference gör skillnad! Det är därför som vi på JP Event väljer att stötta detta. Vi vet att du oxå vill bidra så när du gör din anmälan till tävlingen klicka på "Skänk till välgörenhet" & välj summa.

Grundarna Mikaela & Elina berättar: 

Sedan 2008 arbetar vi med att förbättra livet för utsatta barn och familjer i Ghana.Vi jobbar med insamling för att på plats i Ghana förbättra livet för de mest utsatta. Make a Difference är en politiskt, religiöst obunden stiftelse. Tillsammans med en styrelse från näringslivet bedriver vi i dag ett ideellt arbete som syftar till att skapa långsiktig förbättring av livssituationen för behövande barn och familjer.

Vi har genom åren etablerat ett samarbete med socialtjänsten på plats och hjälper till med att ta hand om föräldralösa och övergivna barn. Genom att möjliggöra en trygg uppväxt för fler barn och ge stöd till socialt utsatta familjer, kan vi undvika att fler barn överges.

Alla bidrag går oavkortat till stiftelsens arbete på plats i Ghana. Verksamheten bedrivs tack vare stöd från månadsgivare och samarbetspartners. Utöver det säljer vi gåvokort - en donation som gör direkt skillnad på plats för behövande familjer.