Här hittar du några produkter som kommer att göra dina förberedelser inför Night Snow Run Vemdalen ännu trevligare. På skistarshop.com får du -10% rabatt på ordinarie pris.Tillsammans med våra partners har vi dessutom fixat extra nice prize på vissa av produkterna! Koden som du använder är: NSR2018 och gäller fram till den 20 jan 2018.

 
 

Led Lenser H14R.2

Laddningsbar pannlampa med fenomenal bredd och längd på ljuset. Med en ljusstyrka på hela 1000 lumen och en räckvidd på 300 meter lyser du upp hela din omgivning. Med en toppkvalitet på både lins och reflektor har du en lampa som tål tuffa utmaningar. Rött fast eller blinkande bakljus som gör att du även syns bakifrån. En förlängningskabel som ger dig möjlighet att förvara batteripacket i bältet medföljer. Ord. pris 1849kr


Bergans Rondane 6L

En tränings- och tävlingsryggsäck som sitter som gjutet på ryggen under alla förhållanden. Ett nytt patentsökt stabiliseringssystem förhindrar att säcken "hoppar runt" på skuldrorna när du rör dig mycket. Perfekt för löpning, längdskidåkning och terrängcykling. Integrerat Sours 2 vätskesystem och fickor på axelremmarna gör det lätt att få tag på energitillskott. Ord. pris 899kr


284477.jpg

Dynafit Mezzalama Polartec jacket

Mezzalama Jacket är den ideala jackan att ha med sig på tävlingar och träningar när du behöver extra värme och full rörlighet. Med 100g Polartec® Alpha® håller jackan dig varm när det vädret inte är det bästa. Ord. pris 1999kr.


233105.jpg

Craft Active Extreme 2.0

Underställströja med mycket goda fukttransporterande och temperaturreglerande egenskaper. Material: 100% Polyester. Ord. pris 499kr.


222592.jpg

Craft Active Extreme 2.0 WS W

Underställströja med mycket goda fukttransporterande och tempraturreglerande egenskaper. Utrustad med Windstopperpanel framtill som håller dig varm under kalla och blåsiga förhållanden. Material 100% Polyester. Ord. pris 699kr.


185763.jpg

Bliz Active Force

Multisportram med stor lins för grym ventilation. Favoriten vid utövande av prestationssporter. Ord. pris 799kr.


61665.jpg

PowerBar PowerBar Bottle 750 ml

Nydesignad sportflaska som passar alla träningsaktiviteter


238609.jpg

Peak Performance Trail Glove

Perfekt accessoar som fungerar året runt i alla väderförhållanden. Lätta, tajta och stretchiga handskar som ger optimal bekvämlighet och värme. Moderna detaljer som pekskärmskänsliga fingrar och nyckelfack gör dem funktionella. Ord. pris 349kr


215152.jpg

Kari Traa Rose Tube

Kari Traa Rose Tube är en supermjuk, varm och allsidig halsvärmare. Det är utformad för att ge bästa komfort under alla aktiviteter och under de kallaste dagarna. Tillverkad i 100% merinoull som känns mjukt mot huden, andas och är naturligt lukthämmande. Ord. pris 399kr.


275974.jpg

Merino Wool Compression Socks W

Kompressionsstrumpan Merino Wool innehåller 50% merinoull. Med ett naturmaterial som merinoull närmast kroppen under aktiviteten regleras kroppstemperaturen på ett optimalt sätt - den håller dig varm i kyliga klimat och sval i varma klimat. Ord. pris 449kr.


234487.jpg

Icebug Anima5 BUGrip

Lätt trail- och vinterlöpsko som inbjuder till hög fart. Dynamiska dubbar med toppar av karbidstål ger slitstarkt allroundgrepp och gör det möjligt för dig att behålla ditt naturliga, avslappnade löpsteg även när det är halt. Ord. pris 1799kr.