GULDSPONSORER

Led lenser.png

Led Lenser, som är marknadsledande i världen på aluminium LED lampor och pannlampor, är lampmärket som föredras av fler och fler proffsanvändare. Innovativa lösningar, oöverträffad kvalitet och specifikationer till gynnsamma priser gör valet enkelt. Det är framtidens lampor för dagens medvetna användare.

www.ledlenser.com


Dynafit började tillverka skidpjäxor på 1950-talet. 1976 vann Franz Klammer OS-guld i ett par klassiska Dynafit-skor.
Idag är sortimentet vintertid helt inriktat på skidalpinism och topptursutrustning och resten av året på högalpinträning och tävling i multisport.

www.dynafit.com


Här kan Du kan njuta av 56 nedfarter och 35 liftar i de tre klassiska skidområdena Björnrike, Vemdalsskalet och Klövsjö/Storhogna. Utförsåkningen bjuder på rejäla fallhöjder, omfattande spårsystem och fina leder på fjället. Hos SkiStar kan du hyra boende på hotell, lägenheter eller stugor. Många med ski-in, ski-outläge.
Bokas enkelt och bekvämt direkt online på SkiStars hemsida.

Hos SkiStars concept stores på Vemdalsskalet och Björnrike kan du hyra skidutrustning för hela semestern.I butikerna här i Vemdalen eller på webshopen kan du handla marknadens bästa märken och modeller av skidkläder, leisuremode, accessoarer, skidglasögon, skidor och pjäxor.

www.skistar.com/vemdalen


Hos oss finns 41 lägenheter och 12 hotellrum med sammanlagt 220 bäddar. Här hittar du även reception, konferens, restaurang, pizzeria, pianobar, afterski och nattklubb. För våra yngsta gäster finns en lekhörna och för de som är lite äldre, ett aktivitetsrum. När ni bor hos oss har ni fri tillgång till Sportsgym, fri entré till hotellets nöjen & gratis Wi-Fi.

www.vemdalsskalet.com


SILVERSPONSORER

Startades 1 december 2009 och är ett samverkansbolag med 106 delägare från området som arbetar för att göra det enklare för dig som gäst. Sommaren innebär fjälläventyr för hela familjen. Du kan fiska, cykla, hyra kanot, löpa på fjällen, spela golf, rida, fjällvandra och mycket mer i fantastiskt vacker miljö.

Varmt välkommen till hela familjens resmål!


Bliz lanserades 2007 och gör solglasögon med polariserande linser i hög optisk kvalitet. De polariserande linserna hjälper till att förhöja kontraster och minska irriterande blänk. Glasögonen säljs till största del i sportbutiker och används av flera toppidrottare som exempelvis Marit Björgen och Charlotte Kalla.


För att lyckas inom sport eller fitness måste du sätta mål och vara väldigt driven. Du tränar hårt och målinriktat. PowerBar har samma passion för sport, fitness, hälsa och välmående som du. Alla PowerBar produkter har uppbackning från årtionden av forskning inom kosttillskott och måste leva upp till den höga standard som Powerbar är känd för. Allt för att möta behovet av näring och energi från utövare i världsklass till dedikerade amatörer och nybörjare.


Albedo 100 Reflective Spray är en serie sprayer som reflekterar ljus vid belysning, och är ett roligt, smidigt och smart sätt att öka synligheten i svaga ljusförhållanden som skymning och mörker. Perfekt för bland annat joggingturen, kvällspromenaden, ridturen, cykelturen och för uträkning av föremål.


AGO Mitt i Vemdalen är ett litet företag som är flexibla, personliga och lösningsorienterade. Vi har 20 års erfarenhet av att hyra ut, förvalta och sköta fastigheter, både i och utanför Åre. Nu tar vi vårt vinnande koncept till Vemdalen.


ladda ned (3).jpg

Björnrikes nya restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en á la carte meny.


Utför fotouppdrag för både företag och privatpersoner som t.ex. produktfotografering, reklam, bröllop och porträtt. Vemdalen Foto Karl Vertergård 073-502 11 71 vemdalenfoto@gmail.com. Följ Vemdalen Foto på Instagram.


Foto för besöksnäring och kommersiella produktioner. Videoproduktioner för i första hand inspirerande filmer och web-produktioner.